Geen tijd om elke ochtend lang voor de spiegel te staan om mascara aan te brengen? Dat is niet meer nodig dankzij wimperextensions! Ze zijn water- en warmteproof, ideaal tijdens je vakantie of wanneer je een sauna bezoekt. Maar ook voor alledaags gebruik zijn de wimperextensions niet meer weg te denken.

Wanneer er wordt gekozen voor wimperextensions, worden er semipermanente wimperhaartjes aangebracht. Deze haartjes zijn gemaakt van anti allergisch PBT materiaal waardoor het voor iedereen geschikt is. De wimperextensions kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. De behandelingen voor wimperextensions zijn: 1 by 1 en volume waarbij er gekozen kan worden voor 3D, 6D en 10D. Wanneer je kiest voor wimperextensions, zal het niet langer nodig zijn om mascara aan te brengen op de wimpers. Je hebt meteen al een prachtige look zonder dat je make-up nodig hebt. Perfect voor het drukken leven van tegenwoordig!

Wimper extensions - One By One

One by one wimperextensions is een techniek die wordt toegepast bij het plaatsen van wimperextensions. Hierbij wordt elk individueel wimperhaartje met een wimperextension verlengd. De wimperextensions worden één voor één individueel op een eigen wimperhaartje geplaatst. Om deze wimperextensions te bevestigen, wordt er gebruik gemaakt van een doorzichtige speciale lijm. Deze onzichtbare lijm is speciaal ontwikkeld voor het plaatsen van wimperextensions waardoor er geen irritatie in en rond het oog ontstaat. Daarnaast is het zacht en flexibel waardoor je hier ook geen hinder van ondervindt. One by one wimperextensions geeft het meest natuurlijke effect aan de wimpers omdat ieder wimperhaartje voorzien wordt van een extension. Er is geen mascara of wimperkruller meer nodig zodra deze behandeling heeft plaatsgevonden. De wimper extensions zijn niet alleen langer , je kunt ook de krul bepalen. Van een naturel gekrulde wimper tot aan de D krul, dit is meest gekrulde wimper extension, ideaal voor een glamour look.  Dankzij de keuze uit lengte, dikte en krul van de wimperextension is het mogelijk om voor iedere wens de perfecte look te creëren . Van een naturel uitziende oog blik tot een gekrulde glamour look. De one by one wimperextensions zorgen voor een prachtige look, zonder dat je make-up nodig hebt.

Wimper Extentions - Volume Lashes (3D, 6D of 10D)

Onlangs is er een nieuwe techniek om de markt gekomen om de wimpers meer volume te geven. Wanneer de wimperextensions worden geplaatst, wordt er gebruik gemaakt van de 3D, 6D of 10D techniek.  Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultra dunne haartjes om de wimpers voller te laten lijken. Omdat deze haartjes zo dun zijn, is het mogelijk om meerdere haartjes per wimper te plaatsen. We spreken van een wimper fan. Het gaat hier niet om wimperplukjes maar daadwerkelijk om losse haartjes, wimperextensions, die per wimper worden geplaatst. Vaak wordt gevraagd wat het verschil is tussen 3D, 6D of 10D. Het verschil zit hierbij in het aantal haartjes die per wimper worden geplaatst. Des te meer haartjes er op een wimper worden geplaatst, des te hoger het volume. Ook bij deze techniek werken we met verschillende lengtes en diktes van de wimperextension, om zo aan elke wens van de klant te voldoen. En jij, ga jij voor de naturellook of de ‘ full on glamour look? Maak snel een afspraak om verzekerd te zijn voor een fantastische oog op slag.

Voor de behandeling

Voor de behandeling wordt er besproken wat jouw wensen zijn, wat je mooi vindt maar ook wordt er gekeken naar de natuurlijke wimpers. De natuurlijke lengte van de wimpers bepalen wat de maximale lengte van de wimper extension is. Dit zorgt ervoor dat de wimperextensions niet schadelijk zijn voor jouw eigen wimpers. Ook bespreken we eventuele allergieën, zodat de juiste lijm gekozen wordt tijdens het plaatsen van de wimper extensions. Het is belangrijk dat je zonder make up verschijnt op de afspraak.

Na de behandeling

Na het plaatsen van de wimper extensions is het belangrijk dat de wimpers gedurende 24 uur niet nat worden. Ook raden wij het gebruik van een sauna de eerste 24 uur af. Gebruik alleen dagcreme/ olie rondom je ogen, dit zorgt ervoor dat er geen creme of olie op de wimpers kunnen komen. Mocht dit wel gebeuren dan kan dit effect hebben op de hechting van de wimper extensions. Wrijf en trek niet aan je extensions, dit kan pijnlijk zijn en daardoor kun je de extensions verliezen.

Scroll naar top