Soms wil je gewoon even ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Kom tot jezelf tijdens een heerlijke ontspanningsmassage in Tilburg. De massage werkt relaxend en zorgt ervoor dat je je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt. Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage in Tilburg ? Bij Flawless Studio Tilburg staan de massages in het teken van zorg en rust. Een ontspanningsmassage is ideaal als je stress ervaart of gewoon wanneer je lekker wil genieten. 

CHINESE
VOETREFLEXMASSAGE

Door het masseren van de reflexzones wordt het lichaam geholpen om in evenwicht te komen. Dit lichamelijk evenwicht kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

 

 

Prijzen
€ 45- (30 min)

€ 57,50 (60 min)

ONTSPANNINGS MASSAGE

 

Een ontspanningsmassage is een heerlijke afleiding die je lichamelijke stress vermindert en je helpt je echt te ontspannen zodat je tot rust kunt komen. De ontspanningsmassage bij Flawless Studio in Tilburg, heeft als doel het lichaam volledig te laten ontspannen. Dit doen we doormiddel van verschillende massage grepen. 

de effecten van een ontspanningsmassage bij Flawless Studio:

– ontspanning van lichaam en geest 

– verbeterde bloedcirculatie en afvoer van afval stoffen

– vermindert klachten zoals hoofd- en nekpijn 

Prijzen
€ 45,- (30 min)

€ 57,50  (60 min)

RELAX
MOMENT

De 60 minuten durende behandeling is zeer ontspannend voor je lichaam en geest.

Een ontspannende behandeling met massagegrepen oa hoofd, armen en benen. Een heerlijke gezichtsmassage en een hand- en voetmassage. Het is een heerlijke combinatie van massage en schoonheidsbehandeling in één.  Een waar uurtje om even tot rust te komen, je te laten verwennen zodat je puur kan genieten en je achteraf herboren zult voelen. 

Na afloop verse gemberthee en treats.

 

 

Prijzen 

€ 57,50 (1 persoon)

€ 105,- (duo)

MAMA & MINI
treatment

Dit is een duo massage met gezichtsmasker die volledig is ingericht voor kleine genieters. 

Wij hebben deze unieke behandeling samen gesteld omdat wij merken dat er toch veel behoefte is aan ontspanning ook zeker onder de kleintjes., maar zij worden vaak vergeten in andere massagesalons. Bij Flawless Studio kunnen zij zich volledig overgeven en tot rust komen. 

Als kleine grote genieters zullen ze in de watten gelegd worden door één van onze ervaren masseuses.  En na afloop genieten van lekkere snacks en verse limonade. Voor de mama’s hebben zij verse gember thee en vers fruit. 

 

Prijs
€ 85,- voor mama en mini 

Scroll naar top