Flawless Studio Tilburg is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte make up look. Heb je een belangrijke sollicitatie, een spannende date night of een bruiloft? Dan kan je terecht bij Flawless Studio. Jouw wensen zullen duidelijk in kaart worden gebracht zodat we jou kunnen voorzien van de perfecte look voor iedere gelegenheid. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw make up op  locatie te verzorgen. Wil je hier graag meer informatie over? Neem dan snel contact met ons op.

Half Face – Soft Make Up

Deze look is een make up die natuurlijk een vooral een less is more motto heeft. Deze make up look is vooral voor dames die in het dagelijks leven niet tot nauwelijks make up dragen en zich nog steeds zichzelf willen voelen. De focus ligt vooral op een mooie en gezonde huid en een zachte oogopslag.

Signature Make Up

Dit is de make up look die favoriet is! De make up look wordt samen met jouw wensen afgestemd, een ideale make up voor bijvoorbeeld een feest, bruiloft of speciale date. We focussen ons op het contouren en highlight-en van de huid, de perfecte wenkbrauw en een mooie oogopslag eventueel af te maken met false lashes. En natuurlijk afgemaakt met kissable lips!

Arrangementen

Bubbles and glam - VIP

Alles onder het genot van een lekker glaasje bubbels, perfect voor een leuke tijd samen met een vriendin.

€65,- p.p

Scroll naar top