Prachtige verzorgde handen en nagels, welke vrouw wil dat niet? Flawless Studio in Tilburg voorziet verschillende manicure behandelingen. Manicure is de ideale manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen en ze een verzorgde, gezonde en stijlvolle uitstraling te geven.

Er kan worden gekozen voor gellak op de natuurlijke nagel of acrylnagels met eventueel verlenging en gellak. Maar ook de teennagels zijn wij natuurlijk niet vergeten.

Gellak op eigen nagels

Gellak op eigen nagels kan worden gezien als een nagellak die extra lang blijft zitten en het biedt ook nog eens extra versteviging, zodat je nagels niet snel zullen afbreken en langer mooi zullen blijven. De gellak wordt aangebracht op de eigen nagels. Vervolgens moet deze uitharden onder een UV- of led lamp. De gellak is in verschillende kleuren beschikbaar en blijft minstens twee tot drie weken op je nagels zitten. Daarnaast zal gellak ook ervoor zorgen dat de nagels een prachtige glans hebben gedurende die periode. Kortom een verzorgde uitstraling waar je weken van plezier zult hebben.

Acrylnagels met eventueel gellak

Acrylnagels zijn niet enkel perfect voor nagelbijters, maar ook wanneer je graag geniet van prachtige verzorgde nagels. De acrylvloeistof wordt gemengd met acrylpoeder. Deze wordt vervolgens op je nagel aangebracht waarna ze aan de lucht gehard worden. Wij kijken samen met jou wat je wensen zijn in de vorm en lengte. Als finishing touch kun je kiezen om de nagels af te laten lakken met een gellak naar keuze. Wij hebben voldoende kleuren gellak. Tevens krijgen wij elk seizoen de nieuwste trends aan gellak binnen. Flawless studio probeert er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat jij schitterend voor de dag komt!

Gellak met rubber base

Heb jij dunne nagels die steeds afbreken, of inscheuren? Dan is Gellak met een rubber base het antwoord hierop!

Rubber Base Gel is de nieuwe trend onder gellak nagels!

The GelBottle  Rubber Base is een base coat die flexibel is en meebuigt samen met de nagel. Dit zorgt er voor dat de gellak langer en beter blijfit zitten op de natuurlijke nagel.

Deze Rubber Base van The GelBottle is ontwikkeld om de nagels extra stevig te maken, door dat het een dikkere substantie heeft. Perfect voor bijvoorbeeld nagels verstevigingen die schilferig zijn, die broos zijn of  nagels verstevigen die dun zijn.

voordelen:

  • Flexibel en buigt mee met de nagel
  • Extra lang genieten van ‘flawless nails’
  • Extra verstevigen tegen schilferige nagels, broze nagels, dunne nagels en gespleten nagels

Kortom Perfect voor probleemnagels!

Scroll naar top