Ieder meisje droomt van kinds af aan al van een prachtige bruiloft. Om jouw look tijdens je bruiloft compleet te maken, zijn gestylde haren en make-up essentieel. Flawless Studio is gespecialiseerd in het aanbrengen van bruidsmake-up en bruidsvisagie. Samen met jou gaan wij op zoek naar de gewenste look om ervoor te zorgen dat jij kan stralen op deze belangrijke dag! Daarom is het ook mogelijk om vooraf een proefmake-up te doen. Hierdoor ben je er zeker van dat jij op jouw grote dag zal schitteren. Uiteraard is het mogelijk om jouw prachtige look op locatie te verwezenlijken. Wil jij graag meer informatie over bruidsvisagie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bubbles and Bride - VIP

Alles onder het genot van een lekker glaasje bubbels, de perfecte start voor JOUW dag! Eventueel uit te breiden met haarstyling. Op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Neem gerust contact met ons als je vragen hebt of graag een proef make up wilt inplannen.

Voor reguliere bruidsbehandelingen zie prijzen.

€ 250,- (excl. Proef make up)

€ 350,- (bride arrangement inclusief haarstyling | excl. proef haar en make up)

Bride's friends and family

Wat is er nu gezelliger dan de dag vol met glamour en luxe te beginnen? Niets toch? Precies, dat vinden wij ook een ideale start van de dag. Als friends en family van de bruid is het ontzettend stressvol en is het dus ook tijd om jullie te verwennen. Onder het genot van wat lekkers en een glaasje bubbles wordt je bruiloft proof, met een mooie make up look eventueel haarstyling en mooi verzorgde gelakte nagels waar je nog weken plezier van zult hebben. 

€ 100,- p.p.  ( exclusief  haar styling )

€ 180,- p.p. ( inclusief haarstyling )

Scroll naar top