Tanden bleken is een serieuze aangelegenheid. Hierdoor is het belangrijk dat tanden bleken op een juiste, veilige en professionele manier wordt uitgevoerd. Flawless Studio, gelegen in het hartje van Tilburg voert professionele wijze de tanden bleek behandelingen uit. Op een veilige en efficiënte manier worden de tanden gebleekt zonder dat de tanden hierdoor worden beschadigd. Binnen een uur heb jij  een stralende witte lach wat bijdraagt aan een frisse en verzorgde uitstraling. Het gewenste effect blijft een langere tijd zichtbaar. Gemiddeld kan jij tot 12 maanden lang genieten van een prachtige, witte glimlach. Perfect dus voor een bruiloft of juist als stok achter de deur als je net gestopt bent met roken.

Tanden Bleken

De behandeling ziet er zo uit: eerst kijkt een medewerker het gebit na, hierbij wordt gelet op gaatje, vullingen en kronen aan de voorzijde van het gebit. Vervolgens wordt jouw consumptie gedrag besproken en wordt er aan de hand van een kleuren staal jouw huidige tint aangetoond en de in geschatte tint na de behandeling. De behandeling begint met het plaatsen van een mondspreider. De mondspreider zorgt ervoor dat wij jouw tanden goed kunnen behandelen. Vervolgens wordt het gebit gereinigd en voor behandeld. 

Nadat jouw gebit goed gereinigd en schoongemaakt is, is het tijd om de whiteninggel aan te brengen.  De behandeltijd is  3 x 20 min, inclusief voorbereiding en consult is dit ongeveer 90 min. Het resultaat houdt maximaal 12 maanden optimaal aan, daarna loopt de tint langzaam weer terug maar ook dit zal een aantal maanden duren. Wil je altijd een stralend witte lach? Dan bieden wij een opfris behandeling aan! Tijdens een opfris behandeling worden de tanden 20 minuten behandelt.

Scroll naar top