Wimper Extentions

Geen tijd om elke ochtend lang voor de spiegel te staan om mascara aan te brengen? Dat is niet meer nodig dankzij wimperextensions! Ze zijn water- en warmteproof, ideaal tijdens je vakantie of wanneer je een sauna bezoekt. Maar ook voor alledaags gebruik zijn de wimperextensions niet meer weg te denken.

Nagels

Prachtige verzorgde handen en nagels, welke vrouw wil dat niet? Flawless Studio in Tilburg voorziet verschillende manicure behandelingen. Manicure is de ideale manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen en ze een verzorgde, gezonde en stijlvolle uitstraling te geven.
Er kan worden gekozen voor gellak op de natuurlijke nagel of acrylnagels met eventueel verlenging en gellak. Maar ook de teennagels zijn wij natuurlijk niet vergeten.

Tanden bleken

Tanden bleken is een serieuze aangelegenheid. Hierdoor is het belangrijk dat tanden bleken op een juiste, veilige en professionele manier wordt uitgevoerd. Flawless Studio, gelegen in het hartje van Tilburg voert professionele wijze de tanden bleek behandelingen uit. Op een veilige en efficiënte manier worden de tanden gebleekt zonder dat de tanden hierdoor worden beschadigd. Binnen een uur heb jij een stralende witte lach wat bijdraagt aan een frisse en verzorgde uitstraling.

Henna Brows

Mooie wenkbrauwen zijn essentieel voor een prachtige look. Hennabrows zijn op dit moment ook de trend op het gebied van wenkbrauwverzorging.  Met hennabrows heb je langer plezier van geverfde wenkbrauwen. Je krijgt prachtig volle wenkbrauwen waar je een lange tijd van kan genieten. De verf blijft namelijk tot minstens 6 weken zitten. Met hennabrows blijft de verf namelijk niet alleen op de haartjes van de wenkbrauwen zitten, maar ook op de huid. Hierdoor verkrijg je een mooiere en strakkere vorm. Ideaal als je weinig tijd hebt om je wenkbrauwen dagelijks bij te werken.

Scroll naar top