Flawless Studio verzorgt workshops en trainingen voor iedereen die zijn/haar passie op het gebied van make-up wil ontwikkelen. Voor starters maar ook als professional. Bij Flawless Studio werken wij uitsluitend met het make up merk INGLOT . Een waar begrip in de visagiewereld.  Het is mogelijk om producten tijdens of na de make up workshop aan te schaffen. 

Make-up is a playground, and you rule the game, dát is het motto van INGLOT.  Wees uniek, maak plezier en boven alles, wees jezelf! Bij INGLOT vind je een breed assortiment van innovatieve, veganistische make-upproducten die net zo uniek zijn, als jij bent! Je vindt ons assortiment INGLOT producten in de studio. 

Make-up workshop

Leer de fijne kneepjes van make up aanbrengen. Zoals welke kleur en shape nu echt bij jou passen!

Tijdens de workshop behandelen wij oa:

– perfect base

– flawless eyebrows

– gorgeous eyes

– kissable lips

De workshop zal in een intieme setting worden gegeven (maximaal 6 deelnemers) zodat er voldoende individuele aandacht is. 

Tijdens de make up workshop geniet je van heerlijke bites en drinks.  Hoe gezellig is dit girls?! 

Kortom een perfect uitje met vriendinnen, als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.  (privé boeking is mogelijk)

 

Prijzen
€ 57,50 

Make up Class
3 dagen

Wil je graag kennis maken met het vak Visagie? Volg dan onze 3 daagse Make up class.

Ben jij kapster, schoonheidsspecialiste of wil jij graag op professioneel wijze meer weten van visagie? Wil je graag jouw diensten uitbreiden met visagie? Volg dan onze 3 daagse make up class speciaal voor jullie samengesteld. 

Je krijgt les van ervaren docenten, zij zijn professionele make up artists die ook werkzaam zijn in de visagie wereld en jou perfect zullen begeleiden en trainen.

Aan het eind van deze training bezit je de kennis om een perfecte nude- en  avond look aan te brengen op jouw klanten. 

Het is mogelijk om een starterskit van INGLOT en penselen set bij ons aan te schaffen. De starterskit bevat de basis make-up die je tijdens de training nodig zult hebben. 

Na afloop ontvang je een certificaat.Prijs

 750,- 

* 3 lesdagen van 4uur

Scroll naar top