Mooie wenkbrauwen zijn essentieel voor een prachtige look. Hennabrows zijn op dit moment ook de trend op het gebied van wenkbrauwverzorging.  Met hennabrows heb je langer plezier van geverfde wenkbrauwen. Je krijgt prachtig volle wenkbrauwen waar je een lange tijd van kan genieten. De verf blijft namelijk tot minstens 6 weken zitten. Met hennabrows blijft de verf namelijk niet alleen op de haartjes van de wenkbrauwen zitten, maar ook op de huid. Hierdoor verkrijg je een mooiere en strakkere vorm. Ideaal als je weinig tijd hebt om je wenkbrauwen dagelijks bij te werken.

Voor de behandeling

Voor je hennabrow behandeling wordt er besproken wat jouw wensen zijn, de vorm en tint. Er wordt gekeken naar de natuurlijke wenkbrauw en vorm van gezicht. Samen bepalen we wat de juiste tint is. Ook bespreken we of je eventuele allergien hebt zodat een hennabrow behandeling bij Flawless Studio altijd verantwoord is.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid door het epileren wat rood zijn, dit trekt snel na de behandeling weg. De tint werkt de eerste 24 uur door op de huid, dit houdt in dat het natuurlijker kleurt. Het resultaat blijft gemiddeld 2 weken op de huid zichtbaar en kan tot 6 weken op de haartjes kleuren. Het is belangrijk dat je de wenkbrauwen de eerste 24 u niet nat gaat maken. Wil jij maximaal van je ‘flawless brows’ genieten? Dan raden wij het gebruik van olie, micelairwater en creme af op de wenkbrauwen.

Scroll naar top